Sosyal Medya

Güncel

HDP’li Demirtaş artık siyasetçi değil, tahrikçi

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Bugünlerde nerelere gittiklerini takip edin” sözleriyle dikkat çektiği Demirtaş’ın Moskova ziyaretini Akit’e değerlendiren siyasetçiler, “Kandil ve sözcüsü Demirtaş umudunu Türkiye düşmanlarına bağlamış durumda. Bölücülük hevesleri kursaklarında kalanlar şimdi de Moskova’dan medet umar hale geldi. Demirtaş Moskova’ya temsilcilik açacağına Türkiye’deki Kürt vatandaşların taleplerini anlamaya çalışsın” dediler.



DEMÄ°RTAÅž’IN UMUDU RUSYA’YA KALDI

AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Erol Kaya, “DemirtaÅŸ Türkiye’de siyaset yaptığını hatırlasa iyi olur. Amerika’dan, Rusya’dan medet ummak yerine Ä°stanbul’da, Konya’da, Artvin’de, Trabzon’da insanlarla oturup, ‘Ä°nsanımızın bizden beklentisi nedir?’ diye çaba harcasın” dedi.  

DEMÄ°RTAÅž’A YÖNELÄ°K SORUÅžTURMA AÇILMALI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet ErdoÄŸan, “DemirtaÅŸ Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen, bölgeyi parçalamak isteyen terör örgütüne açık destek veriyor, PKK’lı teröristleri kahraman ilan edip dua istiyor. Vatandaşı tahrik edip ayaklanma çaÄŸrıları yapan bu ÅŸahıs hakkında Cumhuriyet savcıları harekete geçmelidir. DemirtaÅŸ artık bir siyasetçi deÄŸil, savaÅŸ kışkırtıcılığı yapan bir tahrikçidir” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

“MOSKOVA’YA GÄ°T” PKK’NIN EMRÄ°

Kürt yazar ve siyasetçi Ä°brahim Güçlü, “DemirtaÅŸ, PKK’den gelen direktifler doÄŸrultusunda hareket ediyor. DemirtaÅŸ’ın Moskova ziyaretinin PKK’nın emir ve talimatıyla gerçekleÅŸtiÄŸinde şüphe yok. PKK ile HDP birlikte çalışıyor, birlikte hareket ediyor. PKK, DemirtaÅŸ’a ‘HDP’nin kapılarını kapat‘ dese kapatmak zorundadır. DemirtaÅŸ’ın PKK’dan bağımsız olduÄŸu düşünülemez. Rusya da zaten iliÅŸki kurduÄŸu PKK gibi güçleri Türkiye’ye karşı harekete geçirmeye çalışıyor” dedi.    

 Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.